Muzikant si nařízenou karanténu vylepšil tím, že denně natáčel vtipná videa v různých jazycích. Celkem jich na sociální síť umístil 37. Ale jak se říká, v nejlepším se má skončit a Matěj se tím řídil. 

 „Už to pro mě přestala být zábava a postrádalo to lehkost, tak jsem to ukončil. Od rána jsem přemýšlel, co natočím, a zbytečně mě to omezovalo. Už se mi ozvalo pár firem, které by je rády vydaly v nějaké formě, tak se uvidí,“ svěřil se v live streamu Ruppert, který izolaci trávil se svou manželkou a dvěma dcerkami. 

 „Za tohle jsem karanténě vděčný, protože takhle dlouho a intenzivně jsem s rodinou nebyl, ani nepamatuji. Moc jsem si to užíval, ale samozřejmě, že mi chybí kapela, koncerty a fanoušci. Přišli jsme o dost kšeftů, ale to se nedá nic dělat. Pořád jsem na tom líp, než někteří kluci, kteří jsou na kapele závislí a nemají jiné příjmy,“ netají se zpěvák, který letos s Monkey Business slaví 20 let existence. 

„Měl být narozeninový koncert, ale přesuneme ho. Každopádně jsme si pro naše fanoušky připravili překvapení v podobě on-line mejdanu na konci května. Jak to bude probíhat, budeme postupně zveřejňovat,“ prozradil Matěj. Kvůli pandemii se nedotočila další řada vaření s kuchařem Manuelem Ridim (46) po Itálii. „Máme natočené čtyři díly a chybí další, které máme v plánu na italských místech dotočit. Uvidíme, jak se budou hranice otevírat,“ dodal Ruppert. 

VIDEO: Matěj Ruppert z Monkey Business: S kapelou pro fanoušky připravují mejdan! Už brzy

Video
Video se připravuje ...

Matěj Ruppert z Monkey Business: S kapelou pro fanoušky připravili mejdan! Už brzy. Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
30 fotografií