Nad smělým drzounem Šepsem se před devíti lety rozplývala asi každá dívka. A přestože se z něj po devíti letech nestala zářná hvězda a vzhledem už nepřipomíná onoho pohledného milovníka marihuany, hudbě zůstal věrný a často vystupuje na soukromých akcích určených pro konzumenty THC obsahující rostlinky.

Jenže když se do Česka znenadání vřítil koronavirový mrak, ztratil Šeps práci i nutné příjmy. Na rozdíl od mnoha kolegů z branže ale nebrečí nad rozlitým mlékem a prostřednictvím internetu hledá jakékoliv zaměstnání.

„Jsem zpěvák reggae a hudebník a kvůli situaci v dnešní době nejsou koncerty, jak asi víte, tak jsem si řekl, no a co?“ stojí na začátku jeho inzerátu na facebookové stránce, kde lidé hledají práci. „Hledám jakoukoliv práci, nejlépe jednosměnný provoz a víkendy volné, ale není podmínkou. Umím práci s PC, rád vařím, takže třeba někde v kuchyni na pohodu, i nádobí budu mýt klidně,“ uvedl Šeps. Kliďasovi za každého počasí nebude vadit ani vyťukávání za počítačem a práce automechanika, rozebrání motoru je ale nad jeho síly.

„Mluvím samozřejmě česky, anglicky, německy, slovensky a domluvím se rusky. Jinak hraju na sedm nástrojů, takže i někoho zvládnu naučit hrát na nástroj,“ uvedl na závěr. Šeps se práce neštítí a fanoušky facebookové stránky nabádá, aby mu poslali jakoukoliv nabídku. Ti ale spíše než nabídky posílají šokované komentáře o jeho vzhledu. „Už je to 10 let,“ připomněl těm, kteří se zasekli v éře SuperStar. 

VIDEO: Michal Šeps přiznal, že hulí marihuanu

Video
Video se připravuje ...

Michal Šeps přiznal, že hulí marihuanu Jan Jedlička

Fotogalerie
30 fotografií