Šeps se v roce 2011 probojoval do finále SuperStar, ovšem tam ho nakonec převálcovali Lukáš Adamec (30) a Gabriela Gunčíková (24). Přesto se zdálo, že by se tehdy hubený tmavovlasý kluk mohl prosadit. Zaujal totiž především tím, že si nenechal nic líbit a odpálkoval i tehdejšího obávaného porotce Rytmuse (41). „Ty si rapuj a do muziky nemluv,“ odpověděl mu na kritiku svého vystoupení.

Jenže po sedmi letech je jasné, že z Michala se hvězda nestala a zřejmě už ani nestane. Hudbě se ale kupodivu věnuje dodnes a nedávno zveřejnil na internetu videoklip ke své písničce Ganja Planeta. V něm sám vystupuje, a tak je zcela evidentní, jak moc se od dob své největší slávy změnil.

V první řadě pořádně ztloustl a zmohutněl, což se promítlo nejvíce v jeho obličeji. Kromě toho si nechal narůst dlouhé dredy po vzoru svého idolu Boba Marleyho (†36) a navíc i hustý plnovous. Působí kvůli tomu teď jako bezdomovec!

Jediným jeho poznávacím znamením zůstává jeho láska k lehkým drogám. K té se přiznal již v soutěži a ani po letech ji neskrývá a klidně ve videoklipu mává do kamery jointem.

VIDEO:  Již před lety Michal Šeps přiznal svou lásku k lehkým drogám. Ta mu zůstala dodnes...

Video
Video se připravuje ...

Michal Šeps přiznal, že hulí marihuanu Jan Jedlička

 

Fotogalerie
25 fotografií