Minulý týden ji z předních příček, které dlouhé týdny opanovala pěvecká soutěž SuperStar na Nově, nemilosrdně odsunula teenagerská komedie Bajkeři, v jejíž hlavní roli zazářil idol dívčích srdcí Adam Mišík (22) společně s Hanou Vagnerovou (37) či zpěvačkou Celeste Buckinghamovou (24). Předtím ji zase pokořila romantická komedie Bezva ženská na krku, kde diváci mohli sledovat milostné vzplanutí mezi hrdiny v podání Ondřeje Vetchého (57) a Petry Hřebíčkové (40). Tentokrát ovšem soutěž plná nejenom silných hlasů, ale i siných lidských příběhů, opět dosáhla na zlato. Koukalo se na ni totiž 853 tisíc diváků starších 15 let!

V závěsu za SuperStar ale skončily dva české filmy, jejichž počty sledujících byly takřka shodné. Závěrečný díl série romantických komedií o plachém básníkovi Štěpánu Šafránkovi v podání Pavla Kříže (59) si totiž nenechalo ujít 832 tisíc lidí. Film Jak básníci čekají na zázrak, jenž se vysílal na Primě, si totiž i ve svém šestém pokračování ponechal to, co na něm diváci tolik milovali – i když z původně středoškolského studenta a jeho kamaráda Kendyho alias Davida Matáska (57) se už stali páni v letech, a veršující lékař zůstal sám na výchovu svého dvanáctiletého syna, kterého mu v závěru šestého filmu porodila jeho poslední láska. Nový příběh mu však přivedl do cesty půvabnou fotografku, již si zahrála křehká Linda Rybová (44).

Neméně úspěšná byla i první část životopisného dramatu Anatomie zrady na ČT1, popisující nejdramatičtější období ze života plukovníka Emanuela Moravce - vlastence, který se stal symbolem české kolaborace s nacisty. Toho si ve snímku Bisera Arichteva (43) zahrál syn slavného, bohužel již zesnulého herce Mariána Labudy (†73), tedy Marián Labuda ml. (46). Napínavý snímek sledovalo 813 tisíc diváků, což je v porovnání se SuperStar rozdíl jenom 50 tisíc lidí sedících před televizními obrazovkami, a rozhodně je zaujal.

Svému muži vysekla na instagramu pochvalu i jeho manželka Veronika Arichteva (33), která s ním nyní očekává první dítko. Jak se ale shodla s herečkou Marií Doležalovou (33), za každým úspěchem velkého muže stojí jeho žena. „A rodinné zázemí,“ potvrdila Arichteva.

Na dalších pozicích se jako již tradičně umístilo 168 hodin na prvním kanále České televize, jenž sledovalo 604 tisíc diváků, či pořad Střepiny. Na ty se dívalo 527 tisíc příznivců TV Nova. Sametoví vrazi, kriminální drama taktéž rozdělené na dva díly, vyprávějící o takzvaných „orlických vraždách“, si pustilo pouze 293 tisíc lidí. Přestože jsou Češi národ milující napínavé detektivky, Sametoví vrazi zřejmě narazili svým vysílacím časem: Ve čtvrt na jedenáct už jich před dalším pracovním týdnem tolik u obrazovek nezůstalo…

VIDEO: SuperStar: Dokonalá choreografie! 

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Dokonalá choreografie! TV Nova

Fotogalerie
35 fotografií