Všechno špatné je pro něco dobré. Návrat ze zahraničí do Česka nebyl pro tanečnici Martinu Markovou snadný. Neměla práci a žila v malém jednopokojovém bytě. Zkusila tedy konkurz do sedmé řady StarDance a poštěstilo se. Navíc se v té době připravovala na fitness soutěž, takže místo 50 kil vážila 70, což brala jako nevýhodu k tanečníkovi, o jehož identitě ale do poslední chvíle neměla tušení.

Byla jsem veliká kvůli svalové hmotě, kterou jsem nabrala na soutěž. Strašně jsem se modlila, aby mi nevybrali Radka Bangu, protože je drobný. Zvedačku bych musela dělat já s ním. Nakonec to byl Marek Taclík a já byla ráda,“ svěřila se v live streamu Blesku kráska, kterou si diváci ze soutěže pamatují jako brunetku. Ovšem teď je už několik let blondýnkou s mikádem.

S Markem skončili v pátém kole, a tak se mohla dál připravovat na fitness soutěž, kde se poznala se svým přítelem, který je fotograf. „Byla jsem všude na správném místě a změnil se mi život k lepšímu.“

„Můj partner je i můj nejlepší kamarád a poprvé jsem si jistá, že s ním chci být do konce života. Vím, že si mě jednou vezme, dokonce jsme nedávno mluvili o tom, že když neotevřou hranice, tak se budeme muset vzít, abych mohla jet za jeho slovenskou rodinou. Můj přítel je Slovák a jeho by jako občana pustili, ale mě jen jako manželku,“ dodává kráska s tělem bohyně, která je nejen osobní trenérkou, ale i vede online koučink a lekce cvičení. 

VIDEO: Sexy Taclíkova tanečnice otevřeně: StarDance ji vytáhlo ze dna! A bude se vdávat?

Video
Video se připravuje ...

Sexy Taclíkova tanečnice otevřeně: StarDance ji vytáhlo ze dna! A bude se vdávat? Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
35 fotografií