Kdo nemá zlaté ručičky nebo odvážného kamaráda či přítelkyni, musí si počkat až do 11. května, kdy otevřou první kadeřnictví. Populární písničkář Marek Ztracený by ale zřejmě do té doby připomínal šimpanze z pralesa, a tak hlavu svěřil do rukou snoubenky. V domácím prostředí si otevřeli vlastní vlasové studio.


„Já jsem obarvil Marcelce vlasy a Marcelka stříhá mě,“ pronesl z „kadeřnického“ křesla a s obnaženou hrudí zpěvák na instagramovém videu. Snoubenka zavlála kadeřemi, aby ukázala, že se katastrofa nekonala – Marek je šikula a obarvení zvládl na jedničku. Pokud někdy praští s hudbou, další kariéru má zaručenou. Do svého útulného salonku zahrnuli i další vládou uzavřený podnik – bary. Zatímco mu Marcelka zkracuje vlasy, Marek jí chipsy a popíjí víno.

„Miláčku, jakej styl mi děláš na hlavě?“ zeptal se snoubenky posléze. „No bojím se, aby to nedopadlo jako…“ svou obavu však raději nedokončila, aby se Marek nezačal vyděšeně ošívat, a odpověděla, že na trojku. „Ne, že mě uděláš na ananas,“ varoval ji zpěvák. „Uvidíme, možná to bude brokolice,“ reagovala přidrzle.

Vleklou karanténu ale prý Ztracený nezvládá moc dobře. Nedávno přiznal, že už je na prahu zhroucení. „Všichni jsou teď trochu odevzdaní, ‚vypnutí‘, těžko se hledá v někom nadšení. Držím hubu a krok – zdraví je samozřejmě přednější, ale jestli to takhle půjde dál, půjde brzy i o moje psychické zdraví!“ napsal na instagram. 

VIDEO: Mrkněte, jak ho Marcelka stříhala.

Video
Video se připravuje ...

Marek Ztracený si doma otevřel vlastní kadeřnictví. Instagram Marek Ztracený

Fotogalerie
65 fotografií