Možná ne každý ví, že sympatická a usměvavá moderátorka a také bývalá vrcholová plavkyně Lucie Šilhánová je expartnerkou současného manžela biatlonistky Gabriely Koukalové (30) Petra Koukala. Jejich vztah trval od roku 2010 do roku 2012. Lucie nyní v šokující zpovědi odhalila, co ve vztahu "s přítelem Petrem prožívala". A dle Lucky to bylo vskutku „výživné“ životní období.  

„Uháněl mě asi rok, ale já s ním nejdřív nechtěla mít nic společného, protože ho předcházela pověst kluka, který je tu pro každou holku. Chápejte to doslova. Nakonec jsem se do něj zamilovala v období, kdy si procházel hodně těžkou osobní krizí. Sama jsem se nabídla, že mu pomůžu překonat jeho vážné zdravotní problémy, a myslela jsem si, že si srovnal životní hodnoty a změnil se,“ načala Šilhánová temnou životní kapitolu o vztahu s bývalým partnerem, o které vyprávěla v rámci projektu Bez frází, jenž zachycuje osudy vrcholových sportovců. V době, kdy mezi nimi přeskočila jiskra, bojoval Petr s vážnou nemocí. Koukal onemocněl rakovinou varlat, kterou brzy úspěšně porazil.

„No jo, byla jsem blbá. Dál dělal přesně to, co se o něm tradovalo, a to ve velkém... Náš vztah skončil po dvou a půl letech, když jsem zjistila, že mě podvádí i s mojí kadeřnicí. Bral si ji dokonce k nám domů. Neměl potřebu si ani zaplatit hodinový hotel nebo penzion a já chtěla zvracet ještě dlouho poté, když jsem si představila, co se u nás doma muselo dít. Ta holka se do něj zamilovala, takže mi nakonec sama o všem řekla. Došlo mi, že zdaleka nebyla jediná,“ svěřila Lucie hrozivé detaily vztahu s nynějším expřítelem, z nichž vyplývá, že měl střídat holky jako ponožky bez ohledu na to, že chodí s ní.

„Jakmile jsme se definitivně rozešli, tvrdil mi, že navštěvuje doktory, že jde o hlubší problém, se kterým mu neumí pomoct ani odborníci. Brečel přede mnou vždy a často, používal sebelítost jako zbraň. Párkrát přišla sebemrskačská zpráva o tom, jak obdivuje lidi, jako jsem já, kteří ostatním neubližují a můžou se na sebe každý den podívat do zrcadla... Hodně hrál na city, ve finále byl přitom spokojený a jen se mnou manipuloval,“ stojí v šokující zpovědi Šilhánové na webu bezfrazi.cz, kde mimo toho popisuje i to, co stálo za selháním její zářné budoucnosti vrcholové sportovkyně.

Jak v dalších řádcích moderátorka rozvádí, jeho bezohledné a sukničkářské jednání ji psychicky srazilo na dno a sama tak musela vyhledat odbornou pomoc. „Po rozchodu jsem se ale stejně zavřela na tři dny doma a jen jsem pila a zvracela, pořád dokola. Ta představa, že jsem byla součástí jeho orgií, mě nutila dostat ze sebe všechno ven, abych se pročistila,“ přiznává otevřeně Lucie Šilhánová, že rozchod po psychicky nezdravém vztahu nenesla vůbec lehce.

„Expřítel byl skvělý manipulátor a nejspíš se najde část lidí, která jeho schopnosti bude obdivovat, protože v tom byl fakt třída. Byl chytrý, uměl mluvit, navíc vynikal v intimních záležitostech, kde se nebál být absolutně otevřený,“ shrnula tehdejší jeho vlastnosti s tím, že mu ale vděčí za svůj současný vztah s nynějším manželem Jaroslavem Černým, kterého si vzala loni na konci září. Jak sama přiznává, dříve byla spíš na typické hezouny, což ji po této zkušenosti přešlo a začali se jí líbit drsnější a potetovaní muži, jako je právě její manžel. „Díky tomu, co jsem s ním prožila, jsem potkala svého manžela. S Járou vychováváme úžasnou dceru Johanku a svatbu jsme měli v kostele před Bohem, takže věřím, že je to na furt,“ dodala Lucie, která po drsných životních zkušenostech věří, že už konečně nalezla své životní štěstí.

VIDEO: Lucie Šilhánová ukázala dům snů! 

Video
Video se připravuje ...

Lucie Šilhánová ukázala dům, který nedávno dostavěli! Thomas Kruchina, Jan Jedlička

Fotogalerie
49 fotografií