Současná nařízení vlády jsou jasná: Zamezit šíření nebezpečného koronaviru nošením respirátorů či roušek, ať už ručně šitých, anebo kupovaných. „Roušky v práci, roušky v každodenním životě. My i děti. Minulý týden jsme poctivě dodržovali karanténu, a až na dvě procházky jsme byli opravdu jen doma nebo na zahradě,“ povzdechla si na instagramu plavovlasá moderátorka Sandra Pospíšilová, která se proslavila pod svým rodným příjmením Parmová. I ji samotnou ono neustálé nošení (a jak ukázala v instastories, i vyvařování) roušek již unavuje.

„A i v lese jsme roušky měli, i když většinu času jsme tam byli sami,“ popisovala na sociálních sítích tato ikonická tvář TV Prima. Málokteré dítě však vydrží mít během procházky po venku, kterou naši nejmenší tolik potřebují, roušku na tvářičce, a dost podobný problém řešila i tato plavovlasá moderátorka. „Emilku hra ‚na loupežníky‘, jak jsme jí to podali, naštěstí docela bavila,“ vysvětlila Pospíšilová vzápětí svůj fígl, pomocí něhož se její dcerka Emily (2,5) nechala přesvědčit, aby si roušku z obličejíku nesundávala - a který je rozhodně dobrým tipem i pro ostatní rodiče.

Nejenom ona, i jiné maminky a tatínkové si totiž zoufají nad svými potomky, a snaží se vymyslet nějakou hru, aby se jejich ratolesti s rouškami rychleji sžily: Zpěvák Tomáš Klus (33) ze svých tří dětiček například udělal ninji, a bývalá modelka Hanka Reinders Mašlíková (37) zase svým příznivcům prozradila, že ona synka naučila nosit roušku jako pejska: V krátkých intervalech mu ji doma nasazovala a odměňovala ho tak dlouho, než pochopil, že její nošení mu přináší výhody. Jako inspirace to není špatné, vždyť v těchto těžkých časech je každá rada drahá...

VIDEO: Moderátorka z Primy Sandra Pospíšilová: Ověšená 12 let starými perlami za milion! 

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka z Primy Sandra Pospíšilová: Ověšená 12 let starými perlami za milion! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
44 fotografií