Ze svých pořadů je zvyklý improvizovat, ani v seriálu tomu není jinak. Na scénáře ho neužije. „Jsem naučený se nic neučit. Navíc textu skutečně není moc,“ pochvaluje si. Spoléhá, že by mu zkušené herecké partnerky Tereza Brodská (51) a Dana Batulková (61) případně před kamerou „helfly“.

V seriálu hledá nemovitost, ale reálně má král kuchyně o střechu nad hlavou postaráno. S bývalou ženou Naďou stavěli dům v Třebotově, ale když Zdeňka zasáhl Amorův šíp, přesedlal do Jíloviště. Tady si s novou láskou Zdeňkou (47) v roce 2011 napřed pronajal, pak i koupil 6 let starý dům. Ten investice nepotřeboval, zato jeho okolí přišlo Pohlreicha na miliony. Nechal si postavit bazén snů a stání pro milované motorky. A manželce Zdeňce pořídil v Líšnici farmu, kde chová koně. Zdeněk tady taky točil pořad Rozpal to, šéfe!

Pro Primu nejen pracuje, ale taky na ni kouká. A nejen na seriály. „Miluju Prostřeno!, máme to se ženou jako podvečerní relax,“ přiznal drsný šéfkuchař.

VIDEO: Ve Slunečné se objeví Zdeněk Pohlreich! Bude někomu nadávat?

Video
Video se připravuje ...

Ve Slunečné se objeví Zdeněk Pohlreich! Bude někomu nadávat? FTV Prima

Vládne obrazovce

Seriál Slunečná kraluje žebříčku sledovanosti už od prvního dílu letos 11. ledna. Na obrazovce je dvakrát týdně, minulý čtvrtek se dívalo 1 218 000 lidí, Ordinaci v růžové zahradě si pustilo 895 000 diváků.

Fotogalerie
39 fotografií