Kdo by zůstával v Česku, kde zuří silný vítr, když si může vyrazit na dovolenou k moři a dovádět ve vlnách... Krainová v pondělí pořádně podráždila příznivce na facebooku, když se pochlubila fotkou ze Zanzibaru.

Na ní vystupuje z vody v mokrých plavkách a dává tak na odiv nejen skvělou postavu, ale především i své největší přednosti. Dokonce i bradavky jí totiž skrz látku jednodílných plavek prosvítají. „Bohyně,“ dočkala se proto Simona poklony.

Je ale s podivem, že se v komentářích nedočkala i nějaké té narážky na nově nalezenou oblibu v ovoci a zelenině. A za vše může plodenství ananasovníku chocholatého z čeledi broméliovité, což je podle wikipedie oficiální celý název ananasu. Blondýnka totiž zvolila poměrně netradiční vzorek koupacího oděvu, který má na sobě právě velký ananas. Na tom by asi nebylo ani nic tak zvláštního, kdyby ovšem poměrně realistický obrázek nebyl umístěn na tak choulostivé místo – kryje totiž modelce rozkrok!

„Teda, máš ale ananas!“ neodpustil si lehkou narážku jeden z pánů pod fotkou, ale co se dam týče, ty nechaly dvojsmysly stranou a přiznaly, že se jim plavky moc líbí. „Ananasový plavky? Boží!“ napsala například jedna fanynka, a tak se klidně může stát, že Krainová právě nastolila nový trend a v létě se to u moře i na koupalištích bude těmito »plodnými« úbory z dílny návrhářky Stelly McCartneyové (48) jen hemžit.

VIDEO: Polonahá Simona Krainová: Na procházce v centru Prahy!

Fotogalerie
90 fotografií