I když se Simona Krainová snaží v chřipkovém období chránit a pravidelně dochází na nitrožilní dávky vitaminu C, stejně nějaké té nemoci leckdy nakonec podlehne.

„Kluci na střídačku nosí ze školky nebo školy různé virózy, takže jsem v neustálém ohrožení. Letos jsem snad kromě vší od nich chytla už všechno. Snažím se chránit, ale někdy to prostě nejde,“ míní modelka, kterou poslední nachlazení doslova skolilo a ona musela jet do pražské nemocnice v Motole na kapačky.

A co víc, zrovna v ten den měla natáčení Ordinace v růžové zahradě 2, kde hraje právničku, takže to musela zrušit. „Strašně mě to mrzí, každý, kdo mě zná, ví, že práci nikdy neruším a vždy se snažím ji co nejlépe odvést. Ale tohle opravdu nešlo, strašně kašlu, nemám hlas a bolí mě celé tělo,“ svěřila se před několika dny kráska.

Její slova potvrdili i na Nově. „Situace je komplikovaná, aktuálně ji řešíme. Simoně Krainové přejeme především brzké uzdravení,“ řekla tisková mluvčí seriálu Kateřina Kotalová. Tak snad se Simona opravdu brzy uzdraví, protože už v pátek odlétá s rodinou na jimi oblíbený Zanzibar.

VIDEO: Mr*at na věk, vzkazuje Krainová! Úplně nahá před padesátkou? Žádný problém

Video
Video se připravuje ...

Mr*at na věk, vzkazuje Krainová! Úplně nahá před padesátkou? Žádný problém Markéta Reinischová

Fotogalerie
50 fotografií