Syn hitmakera Karla Vágnera (77) čelí exekuci, která se vyšplhala až na částku 1 259 119 korun. Soud už měl dokonce vydat exekuční příkaz k postižení podílu ve společnosti podnikatele, kterého má už roky za manžela modelka Simona Krainová.

Vágner tak nesmí s podílem dané společnosti Scandal Republic nijak nakládat. „Je to vyvrcholení mých interních sporů s bývalým společníkem. Je to patnáct let stará záležitost ohledně Fashion TV,“ uvedl pro Super.cz Karel.

Ten i přes nezáviděníhodnou situaci neztrácí optimismus. „Věřím tomu, že ale nakonec dojdeme k dohodě. Řešíme vyrovnání s některými společnostmi,“ doplnil ve vyjádření a dál nic nechtěl komentovat.

Ovšem když se začalo mluvit o tom, že on i jeho choť mají prý kvůli této záležitosti obstavené účty, jasně se proti tomu ohradil. „Simona v tom nehraje žádnou roli. Máme rozdělené jmění,“ dodal pro Super.cz Vágner, který má s půvabnou blondýnou dva syny – Maxe (9) a Bruna (7).

Se Simonou by teď jistě našla společné téma i kolegyně Helena Houdová (39), jelikož její muž je úplně na mizině a má milionové ztráty v podnikání. Ovšem jeho situace je ještě o poznání horší, jelikož byl obviněn z podvodů a je nyní odsouzený do vězení na 10 let.

VIDEO: Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu.

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu. Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
33 fotografií