Bývalá televizní hlasatelka svěřila jen rodině, že jí lékaři našli agresivní druh rakoviny a že nemá šanci se vyléčit. Nemoci podlehla dva dny po Vánocích... Nyní o tom otevřeně promluvila i její dcera Kristina.

„Já jsem 26. prosince ztratila tu nejúžasnější osobu v mém životě, MAMINKU. Ten, kdo mě zná, tak ví, jak strašně blízký a speciální vztah jsme spolu měly. Vím, že nebudu lhát, když řeknu, že málokdo měl a má v životě takové štěstí na milující rodiče, jako jsem měla já,“ napsala na instagramu blondýnka.

„S mámou jsem strávila 23 let a dala mi daleko víc, než některé mámy dokážou dát svým dětem za celý život. Jsou to silná slova, ale moc bych si přála, aby se každá máma chovala ke svým dětem tak, aby pak mohla z tohohle světa odejít stejně vyrovnaná jako ta moje,“ vypsala se dcera.

Ta se s odchodem Lekešové stále nemůže vyrovnat. „Je srdcedrásající, že mě nikdy neuvidí kráčet k oltáři nebo nevezme do náruče moje děti, ale to, co mi předala, mě bude provázet do konce života, stejně jako její duše,“ svěřila Kristina kamarádům na sociální síti ve vůbec prvním statusu od matčiny smrti.

„Nevěděla jsem, kdy přijde ta chvíle, kdy už budu mít sílu alespoň něco napsat. Ale jelikož spousta lidí stále neví, co se stalo, a najdou se i tací, co po mně i v téhle době chtějí naprosto nepochopitelné věci, rozhodla jsem se něco napsat,“ dodala příležitostná modelka.

„Říkala jsem si, že některé věci není vhodné sdílet na sociálních sítích, ale vlastně PROČ. Proč bychom nemohli sdílet příspěvky ohledně událostí, které jsou bohužel jistou součástí našich životů a nikoho z nás neminou. Zůstávají pro mě nepochopitelné lživé profily lidí o neexistujícím dokonalém životě a naopak si stále více vážím těch, kteří mají ODVAHU o svých trápeních promluvit,“ vysvětlovala Kristina. „Nám všem ostatním to totiž nesmírně pomáhá, když víme, že i někdo jiný se s podobnou situací vypořádal a dál dokáže žít plnohodnotný život.“

„Jsem tak nesmírně vděčná za svou rodinu, mého skvělého chlapa a úžasné kamarády, kteří mě navštívili a byli se mnou v těch nejhorších chvílích, aby mi alespoň na chvíli pomohli zapomenout na bolest, kterou prožívám. Teď ale ještě potřebuji nějaký čas...“ dodala dcera Lekešové, za níž v pořadu Sama doma stále ještě hledají náhradu.

VIDEO: Stanislava Lekešová: Cukroví je moje noční můra!

Video
Video se připravuje ...

Stanislava Lekešová: Cukroví je moje noční můra! Tereza Kovářová

Fotogalerie
39 fotografií