Z Kanady, kde se již 40 let živí jako dětský lékař, se vypravil bývalý herec Vladimír Pucholt na oslavy 700 let města Dobruška. A když už dorazil na rodnou hroudu, nenechal si ujít ani návštěvu hlavního města. Jeho kroky vedly mimo jiné do slavné restaurace Zdeňka Pohlreicha (62). „Bylo nám ctí dnes v naší restauraci přivítat pana Vladimíra Pucholta s chotí,“ pochlubil se holohlavý šéfkuchař na instagramu.

„S výběrem menu moc neváhal: Svíčková a český pivo!“ prozradil kuchařský guru, jenž se co nevidět vrací na televizní obrazovky se svým novým zábavným pořadem Superšéf, na představitele plachého Filipa ze Starců na chmelu nebo Mildy z hořké komedie Lásky jedné plavovlásky. Podle hercova spokojeného výrazu se dá soudit, že mu chutnalo – stejně jako šumavské pivečko, kterým pak onu pochoutku spláchl.

Kromě Pohlreicha snímek s Pucholtem sdílela i herečka Světlana Nálepková (59), která se s někdejší hvězdou Formanových snímků setkala na Malostranské besedě. „Nádherný večer s nádherným laskavým člověkem,“ napsala rozněžněle k jejich společné fotce a přidala i „ahoooj“ v narážce na komedii Černý Petr.

Nebylo to však jediné divadlo, které Pucholt v našich končinách navštívil - osmadvacátého ledna ho přivítalo i Divadlo Na Jezerce. Zde měl tu čest se zdejším principálem Janem Hrušínským (54), jenž ho na oficiální facebookové stránce nazval „esencí člověčenství a lásky k lidem“, a přidal milý zážitek z jedné z jeho předchozích návštěv. 

„Když byl Vladimír Pucholt na Jezerce minule na Charleyově tetě, přišel za námi rozesmátý do zákulisí - na střídačku - a říká: ,To je skvělé, že umožníte lidem, aby se smáli. Já vám něco řeknu jako lékař, jo? Ve většině divadel teď vidím samou depresi. Oni si ji pletou s uměním, ale tím není. Je to jen zlá nemoc. A u vás je lidem skvěle!' Máme ze setkání radost.“

VIDEO: Superšéf Pohlreich: V novém pořadu bude chodit v převleku!

Video
Video se připravuje ...

Superšéf Pohlreich: V novém pořadu bude chodit v převleku! FTV Prima

Fotogalerie
23 fotografií