Známý srandista a bavič Lukáš Pavlásek je bezesporu mužem s obrovským smyslem pro humor. A s obnažováním svého těla na sociálních sítích rozhodně problém nemá – tu se nechá vyfotografovat, jak jenom v trenýrkách pózuje na sněhu, tu špulí holou zadnici ve stylu známých influencerek pěkně na posteli, anebo klidně sdílí fotku „v negližé“ z dob svého dospívání. A to dokonce i navzdory faktu, že nemá zrovna křivky jako Adonis… Občas ale nemusí svléknout ani svršky, aby ukázal, co nosí pod nimi: Například když si na sebe vezme tepláky.

Známý stand-up komik, jenž se proslavil sérií reklam na mobilního operátora, kde neopakovatelným způsobem ztvárnil natvrdlého Tydýta, totiž nahrál na instagram fotku, co zákonitě musela vyrazit dech všem, co ji viděli. „Kluci jdou na vycházku,“ napsal Pavlásek, jenž se mimochodem věnuje kromě hraní také focení i literatuře (píše básně a také pohádky pro děti), ke snímku s Jakubem Žáčkem (44). Oba muži na oné momentce vypadají dosti podivně: Žáček s kšiltovkou, vytřeštěným výrazem a rozepnutým páskem u kalhot, a Pavlásek s poslintanou pusou a vysoko vytaženými tepláky, co působí jako magnet – a nejenom kvůli mokrým skvrnám.

„Ústa a tepláky mi přitahují oči…“ podotkla jedna z Pavláskových followerek. „To nejde přehlédnout!“ souhlasí s ní další při pohledu na ono „nadělení“. Zda jde o skutečné Pavláskovo „nádobíčko“, anebo si trenýrky jenom něčím vycpal, to už komik neupřesnil. Stejně tak se člověk může jenom dohadovat, zda jsou sliny na jeho obličeji skutečně jen slinami, anebo pubertálním vtípkem odkazujícím na jiné tělesné tekutiny. Jestli právě takhle láká své příznivce na svou zábavnou talkshow Na Pavláska, s níž hodlá zaútočit na televizní obrazovky, je to rozhodně svérázný způsob propagace!

VIDEO: Lukáš Pavlásek ze StarDance: Předvedl, jakou trpí psychickou poruchou! 

Video
Video se připravuje ...

Lukáš Pavlásek ze StarDance: Předvedl, jakou trpí psychickou poruchou! Konflikt s kolegy! FTV Prima

Fotogalerie
93 fotografií