„Pozvání na Ples v opeře je pro většinu hostů a účinkujících prestižní záležitostí a čest. Dodržení dress codu je, když už nic jiného, tak slušnost. V obecných pravidlech etikety je nedodržení dres codu urážka hostitele. Navíc na takto významné akci mají stanovená pravidla dress codu nejen hosté, ale i organizátoři, číšníci nebo hostesky,“ řekl Blesku Pavlíček, který se ve světě módy pohybuje už pěknou řádku let.

„Reprezentaci našeho zpěváka svým oblečením nepovažuji za příliš šťastnou. I přesto, že bychom oblečení Vojty mohli považovat za kostým na vystoupení, tak si tento ‚look‘ historická budova Slovenského národního divadla nezaslouží,“ hodnotí jasně Dyka stylista Pavlíček.

„I kdybychom pominuli nedodržení black tie, tak pohyb na akci tohoto věhlasu je v ponožkách (a též jen v tričku) nepřijatelný. Myslím si, že na rebelství si Vojta Dyk nezvolil nejlepší místo a zbytečně si udělal ostudu,“ potvrzuje znovu Kája Pavlíček, že ani kdyby Dyk považoval svůj outfit za čistě pracovní, jeho čin je z hlediska etikety zkrátka neomluvitelný. Tak snad se zpěvák poučí a uměleckou rebelii si už nechá na více vhodná vystoupení, než bylo to na Slovenském Plese v opeře.

VIDEO: Ples na Hradě: Zeman si zatančil s první dámou Ivanou.

Video
Video se připravuje ...

Ples na Hradě: Zeman si zatančil s první dámou Ivanou. Lukáš Červený

Fotogalerie
41 fotografií