Jako by toho stresu měla málo, musí na place poslouchat rozeřvaného Martina Dejdara (54) alias majora Strouhala. „Ale jen když padne klapka,“ usmála se nová členka vyšetřovacího týmu. Tvrdé zacházení naštěstí musí snášet jen v rámci scénáře. Seriálový nadřízený dává kapitánce Šafářové před kamerou pořádně zabrat. „Ale natáčení vyostřených scén nebylo nijak nepříjemné. Martin Dejdar je profesionál, který umí oddělit práci a soukromí. Je s ním legrace. Na place celkově panuje přátelská atmosféra,“ postavila se za něj.

„Nedokázala bych dlouhodobě pracovat pod někým, kdo mě nemá v oblibě. Pokud by to nešlo jinak, situaci bych asi řešila odchodem. Pod tlakem takového rázu já pracovat neumím,“ hodnotila situaci své hrdinky.

VIDEO: Nová „specialistka“ Eva Leimbergerová: Dejdar na ni řve a Hána se jí směje.

Video
Video se připravuje ...

Nová „specialistka“ Eva Leimbergerová: Dejdar na ni řve a Hána se jí směje. Pavlína Horáková

Průprava z předchozích projektů se jí vyplatila. Hned první scénu točila na střelnici. Jenže i když roli kriminalistky hrála několikrát, při některých momentech se pořádně zapotila. „Při pokleknutí, kdy jsem dávala pouta pachateli, což samo o sobě není taky vůbec jednoduché, mi pořád vypadávala pistole z ledvinky. Zipy na ledvince se prostě samy otevíraly. Když se to stalo asi potřetí, smál se celý štáb a nejvíc kolegové Hána s Dejdarem,“ zavzpomínala, jak všechny odbourala při prvním natáčení.

SPECIALISTÉ: Jakub Štáfek dostal pořádnou nakládačku!

Video
Video se připravuje ...

SPECIALISTÉ: Jakub Štáfek dostal pořádnou nakládačku! TV Nova

Není to poprvé, co oblíbeným kriminálním seriálem otřásly radikální změny v obsazení hlavního vyšetřovacího týmu. Po Davidu Prachařovi (61) roli šéfa převzal Martin Dejdar (54). Poté tvůrci překvapili tragickou smrtí Jardy Čermáka neboli Jana Zadražila (44), kterého nahradil sympatický Jiří Hána (43). Nyní ze seriálové mordparty odešli hned dva členové, a to Zuzana Májová, kterou několik let hrála Zuzana Kajnarová (37), a mladý a divoký Lukáš Panenka, jemuž svou tvář propůjčil Jakub Štáfek (29). Kapitánku Šafářovou uvidí diváci již dnes večer, ale na Tomáše Berana, kterého ztvární mladý herec Jacob Erftemeijer (30), si musí ještě týden počkat.

VIDEO: Specialisté zpět v plném nasazení už dnes večer!

Video
Video se připravuje ...

Specialisté zpět v plném nasazení už dnes večer! TV Nova

Fotogalerie
24 fotografií