Doposud Mahulenu na většinu akcí doprovázela dcera Marina. Ale téměř vždy to bylo přes den nebo navečer, takže to obě zvládly. Jenže herečce se po nočním životě občas zastesklo, a tak ji přátelé přiměli, aby si jednou týdně vyhradila den pro sebe.

Je pravda, že Marina už je dospělá a nemůžeme být stále spolu. Oběma by nám hráblo. Dnes se o dceru stará můj přítel, mistr Proper. Já trávím celý den s kamarády. Byli jsme v jednom podniku na jídle a teď jsme zašli na otvíračku nové kavárny. Tohle je podnik přímo pro mě, protože z každé strany jsou divadla, kde hraju,“ svěřila se Blesku nová posila seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

S brněnským podnikatelem je Bočanová už rok a vypadá to, že jim to skvěle klape. „Máme dvě domácnosti, rozhodně spolu pod jednou střechou nežijeme. Když chceme být spolu, tak jsme, když ne, tak ne. Jsme dospělí lidé a už si oba umíme říct, co chceme. Třetí svatba rozhodně nebude. Byla jsem dvakrát vdaná, a kdybych měla ty zkušenosti a rozum jako teď, tak bych se nikdy nevdala. Už nepotřebuji na vztah papír a prsten, jsem spokojená a šťastná, jak to teď je,“ tvrdí herečka.

VIDEO: Mahulena Bočanová poprvé v Ordinaci. Jak zkomplikuje život nejsympatičtějšímu seriálovému páru?

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová dnes poprvé v Ordinaci. Jak zkomplikuje život nejsympatičtějšímu seriálovému páru? TV Nova

Fotogalerie
33 fotografií