Na křtu pohádkové knihy Kouzelné karamelky na dobrou noc se sešel tanečník Jan Onder (34) s herečkou Janou Bernáškovou. Oba je to totiž táhne k literatuře. Zatímco Onder, osvědčená hvězda StarDance, už „na kontě“ jednu pohádkovou knížku má (a další prý chystá), hvězda snímků Strašidla nebo Správnej dres Bernášková zatím nic nestvořila – byť se na akci začalo šuškat, že něco málo z jejího pera přece jenom vzejde. A že to nebude prvotina hned tak ledajaká!

„Nechtěla jsem vůbec o tom mluvit, ale tamtamy byly rychlejší, takže ano. Ano, přiznávám, mám rozepsanou knihu,“ pýřila se herečka. „Jmenuje se Jak přežít svého muže. Pozor ale, není to autobiografie, půjde spíše o román pro ženy. Název by mohl svádět k tomu, že to bude velké drama plné návodů, jak se zbavit partnera, opak ovšem je pravdou. Měl by to být lehce erotický příběh, který nepostrádá humor a vtip,“ láká potenciální čtenáře.

„V literárním úsilí mne podporuje i manžel, jemuž se to, co je zatím napsáno, líbí, takže mi už nezbude, než svůj debut opravdu dotvořit a vydat,“ dodala herečka a zároveň dvojnásobná maminka dcerky Justýny (13) a synka Theodora (6).

Lechtivou knížku, kterou chystá, jim asi přečíst hned tak nedá, obě dítka jsou na to ještě příliš malá, zato ale Bernášková přiznala, že si doma s potomky často povídají. „Na vyprávění u nás dochází často. Děti se zajímají o to, co jsem zažila já v dětství, a podivují se nad tím, jak je možné, že jsme se obešli bez mobilů a počítačů. To je záhada, kterou se jim snažím objasnit,“ smála se.

VIDEO: Jana Bernášková to schytala od manžela: Prý jsem kopyto! Kvůli čemu?

Video
Video se připravuje ...

Jana Bernášková to schytala od manžela: Prý jsem kopyto! Kvůli čemu? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
49 fotografií