Malá Violet, zdá se, s maminkou pěkně cvičí. A je to trochu jiný tělocvik než ten ve fitku, který si blogerka před početím prvního potomka dopřávala, aby pro své fanoušky byla atraktivní. Tohle je totiž spíš než fyzická námaha nápor na psychiku. Šestiměsíční Violet se zkrátka rozhodla, že svou blonďatou, módu milující maminku bude po nocích držet vzhůru. A tak se Nikol obrátila s prosbou o rady na své sociální sítě.

„Někdo radil nechat to být, že je to období a prý to přejde. Někdo zase dopodrobna vypisoval, co pomohlo jim. White noise, bachovky, šumící zvířátka, odkazy na knížky, nenechat spát přes den (Jakože haló, madam, vstávat!), vozit dítě v autě (A jako kam a jak dlouho?), nechat vypovídat, plínu přes oči, zpívat před spaním,“ poskytla Moravcová výčet těch nejčetnějších doporučení, která obdržela především od už zkušených matek.

Nakonec ale blogerka zvolila jinou strategii. Společně s manželem Karolem a malou Violetkou vyrazili do hor. „Schválně co ten čerstvý vzduch s malou udělá. Věřím, že to prospěje nám všem, a i když nebudeme dobře spát, tak si alespoň užijeme tu nádhernou přírodu,“ maluje si Nikol, které údajně pomáhá už jen vědomí toho, že podobné zatěžkávací zkoušky nepodstupuje sama. „Bude hůř,“ usmívá se Moravcová. Tak uvidíme, jak dlouho jí to vydrží.   

VIDEO: 9. měsíc a pořád ve svém živlu! Těhotná blogerka Nikol Moravcová o porodu  

Video
Video se připravuje ...

9. měsíc a pořád ve svém živlu! Těhotná blogerka Nikol Moravcová o porodu Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
42 fotografií