Přestože hvězda sociálních sítí, bloggerka a influencerka Nikol Moravcová v polovině léta porodila své prvorozené dítko, místo toho, aby zůstala uvězněná mezi plenkami a chřestítky, aktivně pokračuje ve své práci. Například natáčí svou Sunday Night Live Show, což je zábavný pocastový pořad. A právě momentkou z posledního natáčení, kam si jako hosta pozvala Jiřího Buriana (41) aka Kapitána Dema, pohoršila své příznivce na instagramu. Natáčení bylo totiž náročnější než obvykle a Nikolina holčička se ne a ne utěšit. Proto ji uklidnila tím nejpřirozenějším způsobem pro každou matku - nabídla jí mateřské mléko.

„Moje dítě není vždycky andílek, i když je většinu času fakt hodná, tak včera večer měla zrovna jednu ‚z těch chvilek‘. Takovej ten gradující pláč, na kterej si rodiče hlasitě pokládají vzájemně otázky, čím to asi může být? No a my k tomu všemu navíc měli hosta,“ nastínila situaci plavovláska známá například jako zlatokopka z reklamy, která hlásila: „No, pro peníze si ho beru!“. Podle rozladěné Moravcové museli show dokonce dvakrát přerušit a z klasického podcastu udělat jenom sestřih. Svá slova se ovšem rozhodla doplnit fotkou, na níž není dle očekávání známý hudebník, ale Nikol kojící Violu. Přestože jde o snímek velice cudný, Moravcová u fanoušků narazila. „Neurazte se, ale nechápu ten význam se fotit při kojení a pak to vkládat na sociální sítě. Myslím si, že by tyto snímky měly zůstat pouze a jenom ve vašich telefonech. Jde celkem o intimní záležitost,“ rýpla si totiž jedna z dam, které ji sledují. Až dosud se totiž Moravcová na svém profilu nechovala jako jedna z těch matek, co neváhají vytáhnout ňadro prakticky na jakémkoliv místě a nakrmit své dítě klidně třeba v kostele, nebo v bance. „Děkuju za názor, ale nesouhlasím. Já si naopak myslím, že tahle fotka velmi decentně zachycuje právě tuhle ‚intimní záležitost‘ a nemám problém ji dát na veřejnost. A přijde mi dokonce škoda ji mít jen ve svém telefonu,“ nedala se Moravcová.

„Nejsem ten typ, co exhibuje na veřejnosti při kojení. Jde mnohem víc o to, co jsem chtěla fotkou sdělit, než že mi kouká kousek prsa,“ zdůraznila a dočkala se hojné podpory svých fanynek. Na fotce je ostatně takhle mladá žena, co dříve platila za párty zvíře, které nevynechalo žádnou divokou akci, stylizovaná málem jako světice… „Nejsem svatá, i když to na týhle fotce může svádět, uznávám,“ přiznala sama blondýnka.

VIDEO: Zlobivá Nikol Moravcová na sebe práskla, že hazardovala se životem v nelegálních závodech 

Video
Video se připravuje ...

Zlobivá Nikol Moravcová na sebe práskla, že hazardovala se životem v nelegálních závodech Igor Březina / BPŽ

Fotogalerie
68 fotografií