Nejkrásnější chvíle v životě zažívá slavná blogerka Nikol Moravcová. Moderátorka, která účinkovala i v několika televizních seriálech, se stala maminkou! Kráska, kterou na sociální síti Instagram sleduje 98 tisíc lidí, porodila dcerku Violet.

Sympatická blondýnka šťastnou novinku sdílela na sociální síti, kam publikovala i fotografii, na níž je se svým manželem a novorozenou holčičkou. „Milý světe, tak tohle je naše dcera Violet. Kdo by to byl řekl, co se může jedním potažením prstu doprava na online seznamce za pár let stát, co?“ naspala na instagram Nikol, která si se svým manželem Karolem řekla ano minulý rok v srpnu.

„Najednou mám v životě tyhle dvě úžasný bytosti, který bezmezně a nadevše miluju a jsme společně na prahu nový životní etapy s názvem Rodina. O tom, jakej byl porod vlastně porod až jindy… Teď se jdu věnovat tomuhle zázraku a užívat si každou novou vteřinu života naší malý & velký lásky!“ oznámila šťastnou novinku fanouškům.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Milý světe, tak tohle je naše dcera Violet.💜 Kdo by to byl řekl, co se může jedním potažením prstu doprava na online seznamce za pár let stát, co? Najednou mám v životě tyhle dvě úžasný bytosti, který bezmezně a nadevše miluju a jsme společně na prahu nový životní etapy s názvem #RODINA. O tom, jakej byl porod vlastně porod až jindy.. Teď se jdu věnovat tomuhle zázraku ✨a užívat si každou novou vteřinu života naší malý & velký lásky!💕 Děkuju svýmu muži za veškerou podporu, taky profesionálnímu týmu v porodnici Podolí & @mujzazrak a v neposlední řadě kamarádce @nataliewizmann, která přiletěla až z Kalifornie a zaznamenala nám první chvíle s naší kopretinou... Teda vlastně fialkou,)🤱🏼 #VioletviaLetna vítej mezi náma! 🙏🏼👶🏼🎉

Příspěvek sdílený Nikol Moravcova 💋 (@nikolmoravcova),Čec 25, 2019 v 12:00 PDT

 

Fotogalerie
52 fotografií