„Pořádně nevím proč, ale všichni jsou na to břicho děsně zvědaví. A když není velký podle jejich představ, tak jsou trochu zklamaní…“ napsala Nikol Moravcová na sociální síť ke snímku, na kterém její bříško v pruhované košili krásně vyniká. Krásná plavovláska se sice za svůj těhotenský pupík dokáže držet sice podobně jako vévodkyně Meghan (37), na rozdíl od ní ho ale nemá tak velký.

„Musím ale okolí pochválit, že už mi na něj tak často nemakaj! Nejhorší je, když mi někdo narve palec přímo do pupíku…“ zlobila se, zároveň ale kajícně připustila, že ani ona sama v minulosti neodolala touze dotknout se bříška, ve kterém roste nový život. „Přiznám se, že jsem kdysi dělala to samý. Měla jsem tendence na ty velký břicha taky furt šahat, a přitom je to tak intimní záležitost! Jako by vám někdo cizí sahal na zadek nebo prsa…“

„Takže jenom rada pro ostatní: nejdřív se zeptejte, jestli můžete,“ dodala varovně Moravcová, která se v poslední době (i přes svůj požehnaný stav) věnuje nové online reality show Instahero/Česko - Slovensko hledá influencera, což je soutěž, která má ambice „změnit instagram“. Jejího pupíčku se tedy podle všeho smí dotýkat jenom a pouze Nikolin manžel Karol, sympaťák původem ze Slovenska, kterého poznala skrze internetovou seznamku.

VIDEO: Nikol Moravcová ve 4. měsíci těhotenství: Je mi pořád zle!

Video
Video se připravuje ...

Nikol Moravcová ve 4. měsíci těhotenství: Je mi pořád zle! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
32 fotografií