Nikol Moravcová září štěstím a narození holčičky si s manželem Karolem užívají. Zatím se s rolí matky sžívá a přiznává, že ji některé věci dojímají a překvapují.

"DOJENÍ. Ano, přesně takhle se řekne kojení ve slovenštině. No přísahám! A vlastně to přesně vystihuje ten zázračný akt, kdy mládě saje mléko matce. Je pro mě až neuvěřitelný, jak samovolný a instinktivní to pro (vím, že ne pro každou) matku, ale i dítě je. Já si třeba neřekla, tak a teď budiž mlíko v mých ňadrech, pokud možno prvních pár dní na imunitu a pak na uhašení hladu a žízně tohoto malého tvorečka. Zařídilo se to nějak samo," diví se blogerka, která se s manželem před rokem a půl seznámila na seznamce, za rok se vzali a za další rok se stali rodiči.

Herečka se na sociální síti svěřila, že ji kojení bolí! "A to, že malá saje jak pijavice, je další přirozený instinkt, který si neumím vysvětlit, ale teda na co mě nikdo sakra nevaroval, že to bude tak strašně bolet! A to ještě nemá zuby (zato má už mozoly na dásních;)) Přirovnala bych ji k takový malý amazonský piraně, co se mi každý 3h agresivně přisaje na prso a nechce se pustit. Jooo a tváří se přitom jako andílek, samozřejmě. Aspoň, že si už umí sama odkrknout. Nato manžel namítl, že jeho za to okřikuju a ji sladce chválím. No jo - není krknutí jako krknutí, znáte to a tak tady válčíme několikrát denně a mě se z toho kojení už kroutí prsty na nohách, ale prej to přejde... Tak už aby! Auuuuuu," postěžovala si Nikol. 

VIDEO: 9. měsíc a pořád ve svém živlu! Těhotná blogerka Nikol Moravcová o porodu

Video
Video se připravuje ...

9. měsíc a pořád ve svém živlu! Těhotná blogerka Nikol Moravcová o porodu Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
27 fotografií