Nejen muži, i ženy vypadají v uniformách skvěle. Příkladem toho je i moderátorka Lucie Borhyová, která se v rámci speciálního projektu časopisu Story a Letiště Praha stala na pár chvil letuškou na nejznámějším českém letišti a na palubě letadel u nás nejznámějších aerolinek. Několik snímků pak použila k originálnímu „péefku“. „Vítejte na palubě letu číslo 2020. Tak hlavně šťastný let!“ napsala na sociální sítě blondýnka, které by nejspíš slušel i obyčejný pytel.

Plavovlasá kráska, známá svým širokým úsměvem, však překvapila: Na rozdíl od většiny žen, dívek a holčiček nikdy nezatoužila obléct na sebe podobný stejnokroj a vyrazit do nebes. „Letuškou jsem být nikdy nechtěla, ale musím přiznat, že oblečení, které navrhl Osmany Laffita, se mi moc líbilo. Cítila jsem se v něm neuvěřitelně dobře,“ pochvalovala si uniformu od známého českého návrháře s kubánskými kořeny. Stejně tak spokojený byl se svou změnou zaměstnání, i když jenom dočasnou, pilot Rey Koranteng (45). Ten si podle svých vlastních slov připadal v kokpitu obrovského boeingu jako v dětském snu. Za kniplem se cítil jako ryba ve vodě.

S létáním má totiž bohaté zkušenosti. A to nejenom jako pasažér! „Mám pilotní zkoušky, ale jen na malé letadlo. Tohle bylo pro mě nejlepší focení, které jsem si mohl jen přát,“ nechal se slyšet muž, jehož tvář neodmyslitelně patří k TV Nova již od jejího prvního vysílání.

VIDEO: Lucie Borhyová poprvé přiznala: Společné bydlení s milencem a třetí dítě! 

Video
Video se připravuje ...

Lucie Borhyová poprvé přiznala: Společné bydlení s milencem a třetí dítě! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
60 fotografií