A bylo také co. Naplnit Lucernu až po strop tak, že by mezi lidmi nepropadl ani špendlík, dokáže jen ona. A dokáže na koncert přilákat všechny generace, a co je s podivem, tak v publiku převládají mladí! Písničky znají téměř všechny nazpaměť a zpívají je se Zagorkou jedním dechem.

(Ne)vlastní dcera

Blonďatá hvězda televize Nova nebyla výjimkou. Lucie Borhyová zpívala a vrtěla se do rytmu a každou chvíli vše dokumentovala na mobilní telefon. V závěru si pak udělala selfie se Štefanem.

Borhyová nikdy nechybí na Hančině koncertě v Lucerně. Margita se Zagorovou ji berou skoro jako vlastní dceru. Její maminka byla kdysi kolegyní Štefana Margity a jako malou ji manželé často hlídali.

Oslavovaní hosté

Hanka je známá tím, že svou Lucernu vždycky někomu na chvilku »půjčí«. Už tradičním hostem se stal Petr Rezek (76) a letos to byla ještě Lenka Filipová (65). Z obou byla Lucerna nadšena a dávala to také patřičně najevo.

Dojala publikum Gottem

Stejně tak sál šílel, když se zpěvačka rozhodla vzdát hold Karlu Gottovi (†80) a na závěr první půlky koncertu mu věnovala svou písničku Kdyby se vrátil čas. Uvedla ji slovy: „Klukům z kapely a mým milým kolegům často říkám, že je mám ráda. Jednomu už to, bohužel, říkat nemůžu... Ale mám ho ráda pořád!“ A když se pak během písničky objevily na stěně za zpěvačkou záběry z pořadů, které spolu Hanka s Karlem natočili, měli slzy i v očích i ti nejotrlejší cynici.

Šampíčko na závěr

„Nebýt alespoň jednou za rok v Lucerně, jsem nesvá,“ svěřila se Zagorová, ze které energie přímo sršela a stopy po únavě nebyly vůbec žádné ani na konci vyčerpávajícího koncertu. To »šampíčko«, které na ni po koncertu čekalo v šatně, si devítinásobná Zlatá slavice a držitelka Diamantové desky Supraphonu za více než 10 milionů prodaných desek, opravdu zasloužila.

VIDEO: Jakešova "hodná holka" Zagorová: Co říkala, když se o ni otřel nejmocnější papaláš?

Video
Video se připravuje ...

Jakešova "hodná holka" Zagorová: Co říkala, když se o ní otřel nejmocnější papaláš? redakce Blesk

Fotogalerie
51 fotografií