„Karel přišel na návštěvu, protože řešil, jestli má být u porodu svého dítěte,“ svěřil Aha! režisér, jenž za svůj život natočil řadu televizních filmů a seriálů.

„Byl to, myslím, Karel Svoboda, který mu říkal, že by to neměl dělat, protože tím, že tam bude, tak se mu ta žena může jaksi zprotivit nebo odcizit, že to prostě změní jejich vztah. Ale já jsem mu tvrdil, že opak je pravdou. U porodu našeho Daníka jsem byl a od té doby jsem si své ženy vážil mnohem, mnohem víc,“ řekl Adamec na adresu své manželky Jany (47).

VIDEO: Jaký byl Karel Gott? 35 jeho přátel o něm promluvilo v nové knize!

Video
Video se připravuje ...

Jaký byl Karel Gott? 35 jeho přátel o něm promluvilo v nové knize! Petr Macek, Aleš Brunclík

Přiznal však, že to, zda Karel Gott u narození Charlottky (13) nakonec byl, či ne, se vlastně nikdy nedozvěděl. „Vždycky jsem si říkal, že se na to musím příště zeptat, ale bohužel...“ zavzpomínal.

My ovšem pravdu známe – Gott si narození Charlotty Elly (51 cm/3,28 kg), čtvrt roku po Danielu Adamcovi, ujít nenechal. „Prožíval jsem to vlastně celý den a noc, až vlastně do těch půl sedmé, kdy jsem se rozhodl být u toho s Ivanou a být jí oporou. A viděl jsem něco, co jsem v životě neviděl! A to umocnění je v tom, že je to moje. Že vidím, jak prostě ten človíček spatří svět, a je můj,“ popsal v dubnu 2006 tehdy 66letý zpěvák.

VIDEO: Zjihlý Jiří Adamec: Nejkrásnější okamžik s Gottem? Když se válel u mě na koberci...

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Zjihlý Jiří Adamec: Nejkrásnější okamžik s Gottem? Když se válel u mě na koberci... Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
35 fotografií