Příjemné s užitečným. Oslavu svých 70. narozenin totiž spojila Petra Černocká s výstavou svých obrazů, fotografií a dalších původních artefaktů z natáčení Saxany. Nechyběly zde fotografie s dcerou i vnučkou, na které je zpěvačka náležitě hrdá.

„Krásná fotka je, když jsem tam já, moje dcera Bára a malá Coco,“ svěřila se dojatě Petra, která si svůj večer i přes obrovské množství příprav náležitě vychutnala. „Jsem trošku vyplašená, protože ještě včera jsem tady rovnala obrázky a dokonce jsem ještě odpoledne jeden namalovala, abych se uklidnila. Ale jsem moc ráda, že přišli všichni, koho mám ráda.“

Netřeba opakovat, jak vypadá představitelka Saxany na svůj věk báječně. Lékem na mládí je podle zpěvačky životní optimismus a umět si udělat legraci i sama ze sebe.

Když není umělkyně mého věku dobře nasvícená, tak to někdy nedopadne,“ dodala s humorem sobě vlastním oslavenkyně. Jednou z gratulantů byla rovněž nestárnoucí Heidi Janků, která se také jako Černocká i přes svůj věk moc čančat nemusí. „Jsem ráda, že mě Petra pozvala, je neuvěřitelný, že je jí sedmdesát. Vypadá tak na třicet. Jsme kamarádky a mám ji moc ráda. Přeji jí, aby nestárla, ale to se jí už splnilo. Asi tou Saxanou nasála nějaký elixír mládí, jinak už to není možný,“ popřála popová hvězda.

VIDEO: Petra Černocká oslavila 70 let! Co si legendární Saxana přeje? 

Video
Video se připravuje ...

Petra Černocká oslavila 70 let! Co si legendární Saxana přeje? Aleš Brunclík

Fotogalerie
39 fotografií