Petra Černocká má vždy dokonale upravený účes, který by jí mohla závidět nejedna žena. Každého napadne, kde na to bere čas nebo peníze na kadeřnice. Ale tajemství jejího perfektního mikáda tkví v paruce!

"Je to z důvodu úspory času, tak jsem se dohodla se svou kadeřnicí, která mi sama tuhle paruku vybrala. Když nemám čas si načesat hlavu, tak ji nasadím, můžu jít mezi lidi a jsem šik. Žádné smrtelné onkologické onemocnění nemám a jsem zcela zdráva," prozradila Blesk.cz zpěvačka, která nechyběla na křtu diáře vizážistky Aleny Klenot.

Petra dva roky před sedmdesátkou vypadá neskutečně a jako jedna z mála nevyužívá plastické chirurgy. "Je to jednoduché, chodím pravidelně cvičit, snažím se méně jíst, a co se týká mé pleti, také nekupuji drahé krémy, ale od několika starších kolegyň jsem převzala jejich metodu. Zajít do lékárny, koupit Leniensovou mast, smíchat se třetinou sádla, a mazat večer i ráno. Celé to vyjde tak na stovku. Občas se ráda vracím i k celoživotně oblíbené modré Induloně," netají se zpěvačka.

VIDEO: Černocká v talk show: Se smrtí syna jsem se dlouho vyrovnávala!

Video
Video se připravuje ...

Černocká v talk show: Se smrtí syna jsem se dlouho vyrovnávala! Markéta Reinischova, Jan Jedlička

Fotogalerie
21 fotografií