I když je dnes zodpovědnou matkou dcery Olivie, její mládí pěkně potrápilo rodiče. Bára Vaculíková dnes už na tu dobu vzpomíná s úsměvem.

„V té době jsem se dost plácala, nevěděla jsem, co se životem. Nějak se mi všechno začalo komplikovat a já to nedokázala ustát. Byla jsem v několika kapelách, ale vztahy v nich nebyly ideální, necítila jsem se sama se sebou dobře, psychicky jsem na tom byla mizerně a dokonce jsem propadla bulimii,“ svěřila se v rozhovoru ona.iDnes.cz zpěvačka, která na rok zmizela do Austrálie.

Naprostou náhodou jsem tam bydlela v bytě s holkou z Německa, která bulimii měla taky a my díky tomu měly možnost všechno probrat. Bylo zajímavé vidět věc z druhé strany. Bylo to poprvé, kdy jsem o tom s někým mluvila. Už jen to opatrné sdílení zafungovalo pozitivně, ale stejně tu hlavní oporu musí člověk najít v sobě. Teď je to tak, že si dávám pozor, abych jedla dobře, tak akorát a měla se ráda, jaká jsem, protože bulimii vnímám jako nemoc, která není nikdy vyléčená. Někdy mám strach, že se může něco stát, co mě vrátí zpátky,“ dodala Vaculíková.

VIDEO: Černocká v talkshow: Se smrtí syna jsem se dlouho vyrovnávala!

Video
Video se připravuje ...

Černocká v talkshow: Se smrtí syna jsem se dlouho vyrovnávala! Markéta Reinischova, Jan Jedlička

Fotogalerie
22 fotografií