Youtuberka už přes rok bojuje s popáleninami, ke kterým přišla ve vyhlášené restauraci v Istanbulu. Na tamní klinice se osm měsíců dostávala z nejhoršího. Po návratu do Česka se začala pomalu vracet do běžného života a k pracovním povinnostem.

Za popálené ruce se už nestydí a obličej se jí hodně zlepšil po různých kosmetických procedurách, takže v kombinaci s make-upem nejsou jizvy tak vidět. Týnuš ale moc dobře ví, že vše chce čas a trpělivost. „Buď nejlepší verzí svého já, všechno ostatní je fuk, okomentovala svou poslední fotku tváře Třešničková.

 

Týnuš Třešničková youtuberka (youtuberka, módní specialistka)
 

Ve středu se společně s mladší sestrou Martinou objevila na módní akci. Než tam holky dojely, tak je zkontrolovala policejní hlídka a při výstupu z auta si blogerka ulomila podpatek u sandálů. Nezbylo jí tak nic jiného, než se vrátit domů pro nové boty. „Raději si vezmu ještě třetí boty, protože se svým štěstím nevěřím, že to dopadne, okomentovala nehodu s botami Týnuš.Nakonec se ale i se sestrou na party dostaly a jako bolestné si známé sesterské duo nakoupilo pár kousků z nové kolekce módního řetězce.

 

VIDEO: Přítel popálené Třešničkové promluvil: Náhlá změna stavu! Týnuš ale hned tak neuvidí.

Video
Video se připravuje ...

Přítel popálené Třešničkové promluvil: Náhlá změna stavu! Týnuš ale hned tak neuvidí. Markéta Reinischova

Fotogalerie
44 fotografií