Fenka Moniky Štikové onemocněla někdy počátkem září. „Angelica je velmi nemocná, je jí skoro 13 a děláme pro ni vše, co jde. A uvidíme, jestli vše zvládne. Tohle je v rukou božích,“ štkala pro eXtra.cz její zdrcená panička, matka Ornelly Koktové (26).

Pejsek ovšem boj s těžkou nemocí prohrál a Monika byla na pokraji zhroucení. Angelica byla totiž to jediné, co si s sebou přivezla do Německa, kam se přistěhovala za svým o 25 let mladším zajíčkem Petrem Biniasem (22). Jinak zde začala docela nový život, daleko od nevalné „popularity“, jíž se dočkala v Česku.

Nedlouho poté, co její fenka odešla do psího nebe, se Monika začala shánět po novém pejskovi stejné rasy, jako byla Angelica, tedy bišonkovi. A zadařilo se, jelikož před několika málo dny se „mamma Štiková“ pochlubila na sociálních sítích fotkou rozkošné bílé kuličky v červeném svetru, a o něco později dokonce i neméně roztomilým videem.

„Jmenuji se Amálka... A miluje mě celá rodina a já miluji je... A těším se na svůj nový úžasný život,“ napsala Monika ke snímku chlupatého bílého štěněte. Ostatně není snad pravdou, že smutek ze skonu čtyřnohého kamaráda pomůže nejlépe vyléčit nový pejsek? Tím spíše, když vypadá úplně přesně jako Angelica!

VIDEO: BEZ CENZURY: Štiky shodily šupiny!
Video
Video se připravuje ...

BEZ CENZURY: Máma Monika (45) vs. dcera Ornella (25) se ukázaly NAHÉ: Štiky shodily šupiny! David Turek

Fotogalerie
48 fotografií