Role mladíka závislého na alkoholu určitě nebyla vůbec jednoduchá. Co rozhodlo o tom, že do toho Josef Trojan šel? „Já jsem řekl ano, když jsem si přečetl scénář. To jsem se naučil od svých starších, zkušených a výborných hereckých kolegů, že základem dobrého filmu jsou tři věci – scénář, scénář a ještě jednou scénář. A tenhle mě chytil hned,“ netají se nejstarší syn Ivana Trojana.

Titulní píseň k prvotině Davida Vignera napsal Petr Harazim z kapely Nebe. Ten sám se nedávno vrátil z odvykací kůry, kde strávil tři měsíce. Zpěvák podle svých slov bojoval s alkoholem dlouho a léčbu podstoupil po dohodě se svou rodinou i členy kapely. 

Režisér se inspiroval svým okolím. „Není to fikce, inspiroval jsem se několika skutečnými příběhy, ať starších, nebo mladších lidí propadlých alkoholu, ale i lidmi, kteří třeba už dvacet let abstinují. Posledním takovým pohonem bylo, že mi zhruba před rokem zemřel kamarád, který byl těžký alkoholik a oběsil se. Víte, chtěl jsem natočit film o něčem, o problému nebo problémech, které existují a nejsou lidem tolik na očích. No, snad se to povedlo, doufá Vigner.

VIDEO: Těhotná misska Aneta Vignerová: 10 kilo nahoře, ale bříško nikde!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná misska Aneta Vignerová: 10 kilo nahoře, ale bříško nikde! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
20 fotografií