Radek se chystá na mistrovství světa v bench-pressu neboli zdvihání co největší váhy nad sebe, kam se probojoval. Jenže soutěž je v Jižní Americe a tam Filipiho Bílá nedoprovodí kvůli napěchovanému pracovnímu programu.

V neděli odehrála jubilejní 100. reprízu muzikálu Sestra v akci a tím zdaleka nekončí. „Já bych hrozně rád, ale bohužel to z pracovních důvodů nepůjde. Jsou divadelní představení a Lucka má hodně práce,“ povzdechl si pro Sedmičku svalovec.

Místo Lucie s sebou bere alespoň jejího syna Filipa Kratochvíla. „Do Brazílie pojedu s Filipem, ten mi udělá takový doprovod,“ odtajnil Radek přezdívaný zpěvačkou »testosteronový anděl« . Filip mu prý bude i tlumočit, ovšem je jasné, že má s ‚otčímem‘ dobré vztahy, jinak by jistě na cestu nekývl.

Někdejší fitness trenér je zatím v poslední fázi příprav na mistrovství a skoro to vypadá, že do odletu už nehodlá vylézt z posilovny. Tam cvičí pod vedením ikony českého silového sportu Vlastimila Kužela (42). „Teď jedu opravdu váhovou přípravu. Takže přibírám a přibírám,“ doplnil partner Bílé, jak vše probíhá.

VIDEO: Překvapivé přiznání Lucie Bílé: Už dva roky čistá! Čeho se kvůli partnerovi vzdala?

Video
Video se připravuje ...

Překvapivé přiznání Lucie Bílé: Už dva roky čistá! Čeho se kvůli partnerovi vzdala? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
81 fotografií