„Ano, je to to pravda! Postihla mě srdeční příhoda,“ potvrdil v pátek Blesku sám moderátor. „Zrovna jsem řídil auto a najednou se mi zatmělo před očima,“ popsal svou jízdu hrůzy.

Za to, že vyvázl bez nehody, vděčí nejen svým řidičským schopnostem, ale především manželce. „Má paní mě okamžitě převezla do nemocnice,“ prozradil Rosák.

Od lékařů dostal příkaz okamžitě zvolnit tempo a relaxovat. „Bude to těžké, ale nezbyde než pány doktory v tomto případě poslechnout,“ řekl smířeně moderátor.

Oblíbeného primáckého pořadu Poklad z půdy (jehož 4. řada startuje již 11. listopadu) se nehodlá vzdát ani za cenu ohrožení svého zdraví. „Naštěstí kvůli tomuto natáčení nemusím nikam daleko dojíždět, takže je to vlastně takový relax,“ poznamenal Rosák. „Natáčení pořadu Poklad z půdy ohroženo není. Panu Rosákovi samozřejmě přejeme rychlé zotavení,“ vzkázala přes Blesk tisková mluvčí FTV Prima Zuzana Brzáková.

Zrušit ale musel herec a moderátor zkoušky muzikálu Zasněžená romance, který má mít premiéru příští měsíc v ústeckém divadle. Režiséra Pavla Trávníčka (68) to mrzí, ale chápe, že dojíždění z Prahy do Ústí nad Labem by byl mnohem větší risk.

VIDEO: Jan Rosák se po 42 letech zasnoubil! Manželka dostala zvláštní prsten

Video
Video se připravuje ...

Jan Rosák se po 42 letech zasnoubil! Manželka dostala zvláštní prsten. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
38 fotografií