Známý český herec Oldřich Kaiser utrpěl infarkt a nyní leží na takzvané JIPce v jedné z pražských nemocnic, jak uvedlo Divadlo Kalich, v němž hraje. Divadelní představení, v nichž měl Kaiser po boku svého nejlepšího kamaráda Jiřího Lábuse jaksepatří zazářit, například v komediální činohře Ženě za pultem 2, se ruší. To všechny jeho fanoušky notně vyděsilo – a neméně vystrašený byl právě i Lábus.

Neváhal ani vteřinu a okamžitě svého hereckého parťáka v nemocnici navštívil. Ze špitálu naštěstí přinesl jenom dobré zprávy. „Už se mu daří lépe. V ohrožení života zaplaťpánbůh není. Když jsem se to dozvěděl, přece jenom mě to vyděsilo, ale naštěstí to lékaři stačili včas podchytit. Stát se to ale může zkrátka každému,“ svěřil se představitel pohádkového Rumburaka magazínu eXtra.cz.

Kde a jak k náhlým zdravotním komplikacím Oldřicha Kaisera však došlo, to si nechal pro sebe. „To by si podle mě nepřál.“ Představení, ve kterých se měl Kaiser objevit, se nyní ruší a přesouvají se v náhradních termínech na září, až se herec, na kterém se již pravděpodobně začíná projevovat jeho věk i dřívější alkoholové excesy, zotaví.

Nejde jenom o výše zmiňovanou parodii na legendární seriál Žena za pultem, ale i o sérii vtipných skečů Jak Kubrt se Sněhurkou jeli vlakem. „Věřím, že Olda bude v pohodě,“ dodává pro eXtra.cz skálopevně Lábus.

VIDEO: Bouřlivák Olda Kaiser: Kdy jsem naposledy dělal klíště? 
Video
Video se připravuje ...

Bouřlivák Olda Kaiser: Kdy jsem naposledy dělal klíště? Markéta Reinischová, Aleš brunclík

Fotogalerie
45 fotografií