Pět dní od jeho prvního (a možná posledního) zápasu, při němž v ringu vydržel pouhých 89 vteřin, se Miroslav Dubovický pochlubil na sociální síti následky, které si odnesl ze své potupné prohry. Monokl, který mužně zdobí jeho pravé oko, je důkazem toho, že se sice model a bývalý kickboxer pral jako lev, bohužel však na trénovanějšího Viléma Cao (23) opravdu neměl.

Dubovický sice oplývá krásným a svalnatým tělem, ovšem kromě svalů je v tomto případě třeba zvládat především taktiku a mít hodně zkušeností a natrénováno. A to zkrátka Míra neměl. Nepomohlo ani to, že po celou dobu mu oporou byla jeho krásná Veronika a dvojče Martin. „Brácha dal do zápasu všechno a výkon, ač ne moc dlouhý, který předvedl, byl za mě super,“ hájil se ctí svého bratra.

„Mám osobně skvělý pocit z celé přípravy a s jakou chutí jsem do zápasu šel. Připsal jsem si na konto prohru, ale udělala mě ještě silnějším,“ napsal po zápase Dubovický, který tím veřejně odmítl uznat, že jeho soupeř byl zkrátka o dost lepší a zkušenější, proto může být možná rád, že to tentokrát skončilo jen pohmožděninami.

VIDEO: Kopřivová poprvé s milencem ve společnosti: S Jágrem to úplně neskončilo, prozradila

Video
Video se připravuje ...

Kopřivová poprvé s milencem ve společnosti: S Jágrem to úplně neskončilo, prozradila Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
50 fotografií