Inu, jak se říká, svět je malý, a o náhody v něm není nouze. A Praha? Ta je ještě menší. Shodou okolností totiž vdova po slavném zpěvákovi Karlovi Štědrém, který byl velkým přítelem mnohonásobného držitele ocenění Zlatý slavík, procházela s novým přítelem kolem místa, kde se konala smuteční hostina pro vybranou hrstku přátel Karla Gotta!

Eva s Karlem Štědrým prožila krásných 33 let a dala mu syna Karla (34). O muže svého života, jenž se proslavil hitem Mám malý stan, se obětavě starala i během jeho boje s rakovinou (kterou se mu podařilo třikrát porazit), a později také s Alzheimerovou nemocí. S jeho smrtí se pak dlouho nedokázala smířit.

Minulý rok, krátce před smutným výročím jeho skonu, se Štědrá Blesku svěřila, že má dokonce problém si najít muže, který by jejího manžela, byť byl o dobrých dvacet let starší jak ona, dokázal nahradit. „Karel nasadil laťku příliš vysoko,“ posteskla si. „Hledat si partnera alespoň trochu podobného jemu by bylo opravdu těžké.“ A o necelý rok později je najednou všechno úplně jinak! Kolem našich fotografů proklouzla kousek pod Pražským hradem málem nespatřena, ovšem nebylo pochyb, že muž s dobře střiženými vousy, co jí dělal společnost, je jejím novým objevem!

Přestože se zprvu ulicemi hlavního města procházeli, jako kdyby k sobě vlastně ani nepatřili, jakmile získali dojem, že unikli objektivům, vzali se za ruce jako dva zamilovaní puberťáci. Urostlý muž v tmavém saku poté Evu, která ve svém věku vypadá stále báječně, dokonce nenápadně hladil po zádech. Na tryznu za Zlatého slavíka, byť byl jejímu manželovi velice blízký, však Ivana (43) podle všeho paní Evu nepozvala...

VIDEO: Karel Štědrý (†80), pěvecká legenda, herec i kamarád Karla Gotta

Video
Video se připravuje ...

Karel Štědrý (†80), pěvecká legenda, herec i kamarád Karla Gotta Blesk TV

Fotogalerie
41 fotografií