„Už ve dvaceti letech jsem měla pytle pod očima. Ve třiceti to bylo tak markantní, že jsem šla na operaci spodních víček. Pan doktor sice říkal, že je to brzo, ale já chtěla. A byla jsem z toho absolutně nadšená,“ popsala první kosmetický zákrok, který v životě podstoupila.

Úprava očí jí prý nejvíce prospívá. „Nedovedu si představit, jak bych vypadala bez operace víček. To strašně pomůže, oči nejsou tak unavené. A pak, já jsem šťastná za botox, že existuje a jsem šťastná za kyselinu hyaluronovou. Ta mi fakt pomohla. Já si nechávám dávat na obličej opakovaně i vitamíny,“ přiznala při otevření institutu klinické a estetické medicíny Asklepion v Českých Budějovicích.

A co dělá pro to, aby se jí kosmetické úpravy nevymkly z rukou? „Vím, že se to nesmí přehnat, pak to vypadá směšně. Já jsem třeba milovala Madonnu, ale jak ta dneska vypadá, to je strašný. Možná kdyby měla dnes hubu samou vrásku, udělala by líp,“ nebrala si servítky Pártlová. Na druhou stranu přiznala, že boj proti stárnutí nutí ženy podstupovat celou řadu různých kosmetických zákroků.

Podle ní ženy po čtyřicítce opouštějí muži kvůli mladším, a to je důvod, proč se mnohé vrhají na kosmetické úpravy. „Byla jsem na spodních a horních víčkách, na spodních jsem byla celkem třikrát. Nevytváří se mi tolik kolagen, jako jiným lidem. Naposledy jsem byla na kyselině hyaluronové, proto v nejbližších měsících nic nechystám,“ uvedla.

Četnost zákroků nechává na doporučení lékařky. A do čeho by nikdy nešla? „Asi bych nešla do úpravy nosu, protože jsem s ním spokojená. Ale jinak se vším, s čím nejsem spokojená, do toho bych šla,“ svěřila se zpěvačka.

Fotogalerie
38 fotografií