Blondýnka opět odcestovala do Miami, kde si to už dávno zamilovala. Před pěti dny hlásila na fotce z letiště: „Babeta zase letí do světa! Od té doby už instagramový účet zásobuje fotkami z dovolené, kterou si podle všeho užívá všemi doušky.

Samozřejmě navštívila místní obchody s oblečením, jelikož potřebovala zřejmě obhlédnout sortiment, který pak bude prodávat i na svém e-shopu. Nevynechala ale ani výlet na pláž a koupel v moři.

Ovšem některé své příznivce Kopřivová překvapila (a ty mužské zřejmě dost potěšila), když se na instastories ukázala, jak vbíhá do mořských vln jen ve spodním dílku plavek a je tak nahoře bez!

Kdo by ale čekal, že se blondýnka pořádně rozjela a ukázala se tak jako kdysi v dobách kariéry topless tanečnice v erotickém klubu, pletl by se. Ňadra si totiž důmyslně kryla rukama. Ovšem je pravda, že i tak je to docela laškovný snímek. Zřejmě si Veronika užívá volnosti, o které během vztahu s Jaromírem Jágrem mohla jen snít. Otázka je, jak se na takovéhle fotky bude tvářit současný partner Miroslav Dubovický (27). 

VIDEO: Jágr byl skrblík? Veronika Kopřivová tvrdí: Drahé hodinky i šperky mám za své! 

Video
Video se připravuje ...

Jágr byl skrblík? Veronika Kopřivová tvrdí: Drahé hodinky i šperky mám za své! Markéta Reinischová

Fotogalerie
81 fotografií