Miroslav Dubovický je bezesporu mladík, na kterého je radost pohledět. V minulosti se snažil točit kolem známých modelek, jednu dobu byl spojován například s Anetou Vignerovou (31) či Andreou Bezděkovou (25), ty se od něj však později distancovaly a nyní prohlašují, že je se svalnatým modelem a bronzovým Mužem roku 2016 pojilo pouze přátelství či pracovní závazky.

Pořádně se o něm však začalo psát až v době, kdy se dal dohromady s bývalkou slavného kladenského útočníka Jaromíra Jágra. Pověstná jiskra pravděpodobně přeskočila v době, kdy společně fotili kampaň Veroničiny módní značky. A byla to rozhodně trefa do černého.

Urostlí modelové zřejmě touží po zájmu médií za každou cenu, a tak se rozhodli navézt rovnou do hokejové legendy. Miroslavův méně známý bratr Martin, ten, co nechodí s Kopřivovou, ale na dovolené v italském letovisku Tropea jim zdatně křenil, sdílel ve svých instastories fotku, na které oba dva bratři pózují se širokými úsměvy u luxusního, slavnostně nazdobeného vozu. Na tom by nebylo na první pohled nic divného, vypadá to jako normální momentka z jakési svatby, kdyby ovšem na SPZ značce onoho vozu nebyla dvě čísla šedesát osm, která Martin pro jistotu zakroužkoval, napsal k nim „když miluješ, není co řešit“, a připojil celou řadu naprosto nevhodných smajlíků.

Přestože šlo dost možná jenom o nevinný žertík, moc dlouho si na instagramovém profilu jednoho z bratrů Dubovských nepobyl, sám autor ho smazal mnohem dříve, než vypršel jeho čtyřiadvacetihodinový limit. Je dost pravděpodobné, že se do něj okamžitě pustili oddaní Jardovi fanoušci, anebo ho na tento přešlap, který veřejnost rozhodně nebude jen tak tolerovat, upozornila sama Veronika.

Ta se totiž s Jágrem v tichosti rozešla už před několika měsíci, na jeho žádost onu skutečnost tajila a on jí za to nakonec na sociálních sítích poděkoval slovy „byla jsi SUPER“, což bylo skutečně chování hodné gentlemana...

VIDEO: Jaromír Jágr: Upřímně promluvil o rozchodu s Veronikou!

Video
Video se připravuje ...

Jaromír Jágr: Upřímně promluvil o rozchodu s Veronikou! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
47 fotografií