Pokud někdo čekal, že v Divadle Na Jezerce uvidí zničeného a utrápeného Jaromíra Jágra, musel být na páteční oslavě Gottových narozenin hodně zklamán. Nejen, že hokejista dorazil ve skvělé náladě a vydržel do ranních hodin, navíc poprvé promluvil o rozchodu s expartnerkou Veronikou Kopřivovou. „Jedna věc je, že jsme něco oznámili, druhá věc je, že to trvalo déle. Už spolu nejsme delší dobu, jen jsme to nechtěli oznamovat,“ přiznal Blesku Jágr.

Připustil, že to byl právě on, kdo chtěl vše utajit, a také vysvětlil, proč ji o to požádal! „Důvod byl takový, že jsem nechtěl řešit můj osobní život během Play off naší baráže. Bál jsem se, aby to neovlivnilo nějak kabinu a náš cíl. Vážím si toho, že to Veronika respektovala,“ vysvětlil Jágr, který na sociální síti své bývalé přítelkyni veřejně vzkázal „děkuji, byla jsi SUPER“.

Momentálně v jeho životě zatím Veroničino místo nenahradil a prý asi jen tak ani nenahradí. „Láska se nedá plánovat, buď přijde nebo nepřijde. Tak to vidím já a vždy jsem to tak viděl. Spadly na mě určité povinnosti, co se týče organizace a chodu klubu. Není to pro mě jednoduché. Dřív jsem se staral sám o sebe a najednou se starám o své zaměstnance a je to něco nového a trávím na tom hodně času,“ přiznal nejlepší český hokejista.

Na rozdíl od Veroniky nemá na seznamování čas. Ta už totiž nějaký ten pátek randí s modelem Miroslavem Dubovickým (27), s nímž se dala dohromady patrně po nafocení kampaně její módní značky, a na instagramu se to hemží jejich fotkami z nejrůznějších výletů. Místo toho Jágr strávil na Gottově oslavě nejvíce času se svou někdejší letní láskou Lucií Borhyovou (41), ze které doslova a do písmene nedokázal spustit oči.

VIDEO: Jaromír Jágr: Otevřeně promluvil o rozchodu s Veronikou!

Video
Video se připravuje ...

Jaromír Jágr: Otevřeně promluvil o rozchodu s Veronikou! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
146 fotografií