I přes svůj tělesný handicap se Honza Vorel stal v poslední řadě soutěže MasterChef Česko velkým favoritem na výhru. Jeho kuchařské umění obdivovali kolikrát i samotní porotci, avšak v hlavním finálovém kole sympatický kuchtík fatálně selhal, když před porotce postavil hlavní chod, který kvůli na oko efektivnímu suchému ledu během několika málo vteřin takřka zmrzl.

Soutěž nakonec vyhrála nejmladší účastnice soutěže Kristína Nemčková (18). Tím sice Honza přišel o výhru půl milionu korun a možnost co nejdříve vydat vlastní kuchařku, nicméně daří se mu i tak. Hned po soutěži nastoupil jako kuchař do luxusní restaurace v Olomouci, kde je šéfkuchařem jeden z porotců Přemek Forejt (32), a teď má už i novou lásku!

Na sociální síti zveřejnil fotku z bazénu s pohlednou blondýnkou Anetou, kterou také nezapomněl náležitě okomentovat. „Máme se rádi. Dost rádi,“ zní Honzův komentář, který dokazuje, že se opravdu nejedná jen o kamarádku. Stejně jako polibek do vlasů, který jí na snímku věnuje.

Podle profilu krásné Anety to ale vypadá, že to sympatický kuchtík s atraktivní blondýnkou táhne už několik týdnů. Romantické fotky s pugétem růží a večeře v luxusní restauraci nasvědčují, že tahle láska je opravdu čerstvá. Tak ať se daří!

VIDEO: MasterChefka Kristína: Jaká byla její první slova po vítězství?

Video
Video se připravuje ...

MasterChefka Kristína: Jaká byla její první slova po vítězství? TV Nova

Fotogalerie
23 fotografií