Nedávno se Slovenka pochlubila trojicí fotografií, z nichž šly jejím příznivcům oči kolem. Na dvou snímcích se rozvalovala na posteli jen v jemné košilce, obklopená květinami a voňavkou, kterou tím propagovala. „Miluji krásné vůně. Každá jedna má typickou charakteristiku, podobně jako člověk. Dokážou příjemně naladit a každému okamžiku dodat tu správnou atmosféru,“ rozplývala se na instagramu.

Na třetí fotografii pak ukázala pouze flakonek parfému, kterému se tímto snažila dělat reklamu. Jenže si asi nevšimla, že pozlacené víčko od lahvičky odráží vše kolem sebe, a tak v odrazu zachytila Andrea i samu sebe. Na tom by nebylo asi nic divného, kdyby ovšem měla něco na sobě. Místo toho si ale kdosi povšiml, že danou fotku vytvořila jen v rouše Evině.

Byl to skutečně jen omyl, nebo spíše přehlédnutí? Nebo se snad Verešová snažila tímto způsobem na sebe upozornit a dát tak reklamě větší šanci na zapamatování? „Bez komentáře,“ odpověděla pro slovenský Čas.sk, zda o drobném detailu na snímku věděla, či ne.

 „Lidé jsou všímaví a pozorní. Lupou zkoumají fotky. Asi jsem já málo všímavá,“ pokrčila jen rameny a je pravda, že odraz na lahvičce pouhým okem nespatříte a musíte obrázek pořádně zkoumat. Teď už se prý ale zvědavci nemusí ani snažit. „Aby to náhodou někoho neiritovalo, nebo aby s tím neměl někdo problém, tak jsem už fotku změnila,“ přiznala někdejší láska hokejového boha Jaromíra Jágra (47).

Ta ovšem již v minulosti předvedla, že se nebojí předvést jen tak, jak ji Pán Bůh stvořil. „Já se za svoje tělo nestydím. Už několikrát jsem fotila nahá a také se nahá opaluji. Samozřejmě to nebyla prvoplánová fotka. Na sociální sítě nahé a vulgární fotografie nedávám,“ dodala pro Čas.sk Verešová, na jejíž odhalené momenty se můžete podívat v naší galerii.

VIDEO: Andrea Verešová: Na jejích šatech šičky pracovaly dva týdny od rána do večera!

Video
Video se připravuje ...

Andrea Verešová: Na jejích šatech šičky pracovaly dva týdny od rána do večera! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
55 fotografií