Na letošní léto bude nepochybně primácká moderátorka Sandra Parmová dlouho vzpomínat. Po dlouholetém vztahu do toho „praštila“ se svým partnerem Pavlem Pospíšilem, otcem maličké Emilky (2), a na den, kdy se k tomuto velkému životnímu kroku odhodlali, připadly shodou okolností také narozeniny jejich dcerky.

Svatební a narozeninové veselí se tedy rozhodli spojit a užít si oboje zároveň. Na veselce například nechyběl kromě klasického svatebního dortu také dortík narozeninový, to aby nebyla malá Emily o nic ochuzena.

Dárek, který však Emilce nejvíce rozzářil očička, nebyl překvapivě zrovna „holčičkovský“. „Že je autíčko skvělý dárek jen pro kluka? No, u nás tohle rozhodně neplatí. A že super cool auto umí vybrat jen táta? Asi je vám podle barvy jasné, že to taky není úúúplně pravda,“ napsala na sociální sítě pohledná moderátorka a připojila nejenom fotografii, ale také video naprosto nadšené Emily ve svém novém růžovém autíčku, za které by se nemusela stydět ani panenka Barbie.

Přestože se tomu dá jenom stěží věřit, Emily podle Parmové vždycky preferovala autíčka před panenkami, a tak je její široký úsměv za volantem roztomilého vozidla zcela upřímný a nefalšovaný…

VIDEO: Sandra Parmová: Asi se nechám ukecat na další dítě!

Video
Video se připravuje ...

Sandra Parmová: Asi se nechám ukecat na další dítě! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
48 fotografií