Přestože půvabná moderátorka Sandra Parmová nestihla veselku do roka ode dne, co jí její přítel Pavel Pospíšil navlékl blyštivý zásnubní prstýnek, jasnou představu o svém „Dni D“ měla už dávno. Do výstřihu svatebních šatů si nechala udělat nové, větší poprsí, předem si vytipovala krásné místo na Moravě, kde by se měl obřad odehrát, a také se chystala, jak se pěkně sladí se svou téměř dvouletou dcerkou Emily. Jenomže pouhý měsíc před obřadem se všechny plány sesypaly jako domeček z karet!

„Nám se v podstatě mění všechno z minuty na minutu. Vždycky, když si myslíme, že už máme něco zařízené, tak se ukáže, že to chce zařídit ještě úplně jinak,“ posteskla si plavovlasá tvář televize Prima v rozhovoru pro Aha!, a připustila, že je to pro ni hodně psychicky náročné. „Stres nabírá na obrátkách a vážně se už těším, až bude týden před a řeknu si: ‚Už to neovlivním a jenom si to užiju‘.“

Na poslední chvíli totiž musela měnit například módní návrhářku, která jí zajišťovala svatební šaty. „Chtěla jsem to řešit v Brně, ale tím, že pendluju mezi Brnem a Prahou, tak je pro mě pohodlnější řešit to v hlavním městě. Takže v Praze vybíráme i prstýnek,“ vysvětluje.

Jediné, co je pro ni jistotou, je tedy ono místo, kde si s Pospíšilem, jehož si chce Parmová vzít (a to včetně i jeho příjmení), řeknou své „ano“. „Je to svatební místo, kde dělají jen svatby. Takže kolem cateringu a výzdoby nebudu muset řešit vůbec nic,“ těší se nastávající nevěsta, která přiznala, že za nervy se svatebními přípravami si může tak trochu sama.

„Možná jsem si na sebe upletla trochu bič, protože jsem si nevzala žádnou koordinátorku,“ přiznala Parmová na představení letošních finalistek soutěže Batist Nej sestřička v pražském Divadle Na Maninách. Není divu, že pak veškerou organizaci musí řešit ona...

VIDEO: Sandra Parmová prozradila detaily své svatby! Místo vás překvapí

Video
Video se připravuje ...

Sandra Parmová prozradila detaily své svatby! Místo vás překvapí Markéta Reinischová

Fotogalerie
35 fotografií