Vendula Ivanu poznala hned v začátcích jejího vztahu s Gottem. „Když začala s Karlem chodit, byla velice sympatická, ale pak se něco stalo a ona se hodně změnila," myslí si Pizingerová. Jejich cesty se časem rozešly, na zpěvákovy narozeniny Vendula prostě nedostala pozvánku.

Na otázku moderátora, jestli je něco, co by Ivaně Gottové poradila v jejím vztahu s veřejností a médii, Pizingerová reagovala, že si nemyslí, že by Ivana o její rady stála.

„Karel Gott je hodný člověk, se všemi si povídal, se všemi se vyfotil a vycházel všem vstříc. Myslím, že Ivana Gottová uznala, že je Karel nemocný člověk, a snaží se ho bránit. Od okolního světa. Ale já si myslím, že pro Karla Gotta je okolní svět jeho potrava. Ivana je mladá holka, která to nemá jednoduché. Je ambiciózní a žít ve stínu Karla není nic jednoduchého,“ vysvětlila poté.

V roce 2007, když její manžel Karel Svoboda (†67) spáchal sebevraždu, prý měla období, kdy chtěla se vším skončit, i se svou prací pro Nadaci Kapka naděje. Nevěřila prý, že to má smysl, procházela si poté dvouletou „masáží" od veřejnosti. Dnes už prý bolest necítí.

„Manželovi jsem za sebevraždu odpustila. Myslím, že byl unavený životem a měl deprese. Bylo by mu dnes 81 let a nevím, co by říkal dnešní době. Odpustila jsem mu, ale trvalo to dlouho. Jen tři roky mi trvalo, než jsem začala brečet. V tomto mezidobí jsem udělala spoustu neuvážených kroků pro svůj život, znovu jsem se náhle vdala. Snažila jsem se to nějak zalepit, ale ono to nejde,“ dodala Vendula v talk show Xavera Veselého na XTV.

VIDEO: Vdova po Karlu Svobodovi (†68) Vendula: Proč ji Gott nepozval na narozeniny?

Video
Video se připravuje ...

Vdova po Karlu Svobodovi (†68) Vendula: Proč ji Gott nepozval na narozeniny? Petr Macek, David Turek

Fotogalerie
33 fotografií