Herec a dabér sice svůj boj s rakovinou prohrál letos v únoru, ovšem manželství se mu rozpadlo již nějakou dobu předtím. Krásná dýdžejka je navíc již rok šťastná po boku svalnatého klempíře Petra Plačka přezdívaného Pedritko. Není divu, že už nechce vzpomínat. Rozhodla se proto odstěhovat z bytu v pražském Břevnově, který ji příliš spojoval s minulostí.

„Původně jsem se odtud měla stěhovat až za nějaký ten čas, nakonec to ale vyšlo tak, že už v prosinci budeme bydlet v novém,“ svěřila se nyní webu eXtra.cz brunetka, která už je domluvená s majitelem bytu, který opouští.

Nebude se ale stěhovat sama, kromě dcerky Aničky (6), kterou má s Pomejem, bude nově sdílet domácnost právě i s partnerem. „Jdeme zkrátka k Petrovi, budeme bydlet ve stejné vesnici jako jeho rodiče a ráno to aspoň nebude mít daleko do práce. A dceři určitě venkov jenom prospěje,“ maluje si nadšeně Andrea.

Ovšem samozřejmě ví, že všechno nemusí být jen zalité sluncem. „Jen mám strach, jak všechno zvládneme. Dům, který si Petr staví, je maličký, ale je na něm přece jenom spousta práce. Různé omítky, práce vevnitř, podlahy, nevím, co všechno ještě,“ vypočítává Pomeje. „Hodně se toho musí stihnout do konce října, aby vše zvládlo do prosince vyschnout a mohli jsme se nastěhovat.“

Přesto už se zřejmě nemůže dočkat. „Už se moc těším. Bude to nová životní etapa, navíc s mužem, s kterým si dokážu představit celou svou budoucnost,“ dodala pro eXtra.cz nadšeně sexy tmavovláska.

VIDEO: Krátce po smrti Jiřího si špatné zprávy nechtěla ani připustit!

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje po smrti Jirky (†54): Stále věřím, že je jen na dovolené a vrátí se Markéta Reinischová

Fotogalerie
68 fotografií