O anorexii Elišky Bučkové se napsaly takřka hotové romány. Modelka se k problémům s příjmem potravy skutečně časem přiznala, avšak od té doby zarputile tvrdí, že je vyléčená a chutná jí. Bohužel ale lépe informovaní jedinci ví, že mentální anorexie se z této stránky dá přirovnat například k alkoholismu. Je to závislost, která se úplně vyléčit nikdy nedá. Bohužel se tak snadno může stát, že do toho člověk velmi rychle spadne znovu…

 

Jak to je ve skutečnosti s abnormálně hubeňounkou postavou jinak krásné Elišky, ví asi jen ona sama. Hlavní je, aby se sebou byla sama spokojená a šťastná. A co si myslí ostatní, na tom už jí nejspíš záleží méně než kdy dřív. Alespoň podle jejích slov u nové fotky, kterou zveřejnila na instagramu. Na snímku je vidět modelčina postava v plavkách, proto sama nejspíš tušila, co přijde. A tak odpověděla dříve, než někdo stihl cokoliv namítat. „Já vám dám hubeňoura s napíchanou pusou!!! Prdlačku!“ napsala k fotce modelka, čímž reagovala i na časté výčitky své vyumělkované tváře.

Místo nenávistných komentářů se tak Bučková dočkala převážně milých reakcí. „Jsi krásná! Top postava,“ napsala pod fotku modelka Andrea Verešová (39). A komplimenty nešetřil ani Eliščin ex Vašek Noid Bárta (38), který se už brzy stane dvojnásobným tatínkem. „Vypadáš super!!!“ zněla slova chvály ze strany muzikálového zpěváka.


VIDEO: Muzikant Karel Vágner: Syna se na rozchod s Bučkovou neptám
Video
Video se připravuje ...

Muzikant Karel Vágner: Syna se na rozchod s Bučkovou neptám Petr Macek, Lukáš Červený