Radostnou novinku oznámila půvabná blondýnka na sociálních sítích, když sdílela snímek ve svatebních šatech a po boku svého novomanžela. „Ještě jednou moc děkuji všem našim přátelům, kteří přišli na naši svatbu a podělili se s námi o nejkrásnější den našeho života,“ připsala na instagramu k fotce z Říma Hortová. 

Ta se proslavila svou účastí v soutěži Miss České republiky, kde v roce 2004 skončila na třetím místě, těsně v závěsu za stříbrnou Michaelou Wostlovou a Janou Doleželovou (38), která je kromě modelky i lékárnicí. Ta se sice ještě neprovdala, ale s partnerem mají krásnou dceru Verunku (2). Stejně tak Wostlová už má dva potomky.  

Zato Edita si své soukromí vždy pečlivě střežila. Už před lety se ostatně zamilovala do cizince Michelangela, obchodníka s uměním, a odstěhovala se za ním do Itálie. Ovšem s ním jí to nevydrželo. Teď se ale dočkala pohádkové svatby. O muži, kterému řekla své »ANO«, toho moc neprozradila, ale podle sociálních sítí se jmenuje Andrea Perin, původem Říman, který jako bydliště uvádí Abú Dhabí. 

VIDEO: Zato Jana Doleželová svatbu odmítá! Proč?

Video
Video se připravuje ...

Modelka Jana Doležalová: Svatba nebude! Nemám na to nervy! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
36 fotografií